Корейският производител LS Mtron е в земеделския сектор от 1976 г. като част от корейската група LG. Скоро след основаването си той се налага като лидер в своята област – машини и електронни компоненти. LS Mtron поддържа репутацията си благодарение на високото качество на своите продукти и на иновативните технологии, вложени в тях, при отлични конкурентни цени. От август 2018 г. Агротайм Техник е изключителен дилър за област Разград на САТНЕТ ЕООД (официален дилър на трактори LS за България и Румъния) за продажби и следпродажбено обслужване.

ПРОДУКТИ

J-Series

Описание

Тракторите от серия J са най-малките и рентабилни LS компактни трактори.

По-конкретно, моделът, който произвеждаме, е 27 к.с. и задвижване 4X4. Компактният му дизайн е идеален за работа в оранжерии, овощни градини, лозя, градинарство, комунални услуги, както и в любителски, малки и средни ферми. Моделът се предлага със защитна рамка. Предлага челен товарач, който е отличен за работа в малки стопанства. Задният багер също съществува като опция за различни съоръжения.

Мощният двигател и компактната конструкция позволяват на трактора да изпълнява тежкотоварни операции и в същото време да минава през малки помещения във фермите. Модерният дизайн предлага много добра видимост за оператора. Към фаровете са добавени още две задни светлини за по-добър контрол през нощта.

Двигател

Двигателят на този трактор е лесно достъпен, като отварянето на предния капак е изключително лесно и става с едно докосване. Той е 3-цилиндров, дизелов, Мицубиши. Обемът му е 1318 кубични сантиметра, с индиректно впръскване. Охлаждането е вода, а мощността – 27 к.с. при 2600 оборота/мин.

Изключително ниските нива на шум, под 81 dB, и ниските нива на вибрация позволяват на трактора да работи удобно и при продължително натоварване. Двигателят отговаря на най-високите екологични стандарти и е изключително икономичен.

Предаване и управление

Този трактор е оборудван с механична скоростна кутия. Скоростите на основния модел са 6 предни и 2 задни. Куплунгът в тази серия трактори е сухо еднодисково устройство.

Дизайнерите на модела са постигнали допълнителен ъгъл на завъртане, което от своя страна намалява радиуса на волана, осигурявайки отлична маневреност, подходяща за работа в тесни пространства и ферми. Също така е важно да се отбележи, че при този трактор предният мост е водоустойчив и неръждаем.

Хидравлична система и ВОМ

Монтираната система е триточкова с товароподемност 650 kg. В завода тракторът разполага и с 1 двойка хидравлични клапани за различни търговски приложения и инвентар.

Паразитният вал на трактора е независим и прави 1 градус от 540 оборота в минута. Контролира се от оператора на трактора чрез ергономично монтиран бутон. Тракторът също е оборудван със среден ВОМ със скорост на въртене 1000 оборота/мин.

R-Series

Описание

Тракторите от тази серия са икономически изгодни и компактни, с голяма мощност и функции за лесно изпълнение на разнообразни селскостопански задачи.

По-конкретно, моделът, който представяме, е 60 к.с. и задвижване 4X4. Компактният му дизайн е идеален за работа в овощни градини, лозя, градинарство, комунални услуги, както и в любителски, малки и средни ферми. Моделът се предлага без кабина. Произвежда се с фабричен челен товарач, който е отличен за работа в малки стопанства.

Мощният двигател и компактната конструкция позволяват на трактора да изпълнява тежкотоварни операции и в същото време да минава през малки помещения във фермите. Модерният дизайн предлага много добра видимост за оператора. Към фаровете са добавени още две задни светлини за по-добър контрол през нощта.

Двигател

Двигателят на този трактор е лесно достъпен, като отварянето на предния капак е изключително лесно и става с едно докосване. Той е 4-цилиндров, дизелов, Мицубиши. Обемът му е 2500 кубични сантиметра, с индиректно впръскване. Охлаждането е вода, а мощността – 60 к.с. при 2600 оборота/мин.

Изключително ниските нива на шум, под 81 dB, и ниските нива на вибрация позволяват на трактора да работи удобно и при продължително натоварване. Двигателят отговаря на най-високите екологични стандарти и е изключително икономичен.

Резервоарът за гориво в този модел е 40 литра, което осигурява по-дълга работа в полето с еднократно напълване.

Предаване и управление

Конструкцията на трактора е съобразена и с удобството на оператора. Кожената седалка е хидравлична с няколко степени на регулиране. Местоположението на всички лостове и инструменти е избрано за максимално удобство и практичност.

Този трактор е оборудван със скоростна кутия със синхронизирано превключване. Скоростите на основния модел са 16 предни и 16 задни. Като опция, тракторът може да бъде поръчан и с Creek, where you go ahead to become 32. Кранът се използва за приложения, които изискват изключително ниска скорост.

Куплунгът в тази серия трактори е многодисков, в маслена баня. Обръщането на трактора е изключително лесно за управление с малък лост отляво на волана.

Тракторът има и хидростатично управление, а воланът може да се регулира на височина.

Дизайнерите на модела са постигнали допълнителен ъгъл на завъртане, което от своя страна намалява радиуса на волана, осигурявайки отлична маневреност, подходяща за работа в тесни пространства и ферми.

Също така е важно да се отбележи, че при този трактор предният мост е водоустойчив и неръждаем.

Хидравлична система и ВОМ

Хидравличната система в този модел има 2 независими хидравлични помпи, които осигуряват безпроблемно закрепване и работа с повече енергийно-ефективно оборудване.

Капацитетът на помпите е 46.6 L/min, от които 31 L. са за системата за окачване, а останалите – за хидравличното управление.

Монтираната система е триточкова с товароподемност 1252 kg. Контролира се хидравлично и контролира положението на кабината на трактора. В завода тракторът разполага и с 2 двойка хидравлични клапани за различни търговски приложения и инвентар.

Оставащият вал на трактора е независим с мокър съединител и се характеризира с 3 степени от 540, 750 и 1000 оборота в минута. Контролира се от оператора на трактора чрез ергономично монтиран бутон.

Лист със спецификации

Спецификации:

Specifications:

R41 R50 R60
MASI Mechanical type 1620 kg
(3571 lb)
1650 kg
(3638 lb)
1650 kg

(3638 lb)

Type HST 2980 kg

(6569 lb)
2980 kg
(6569 lb)
Front weight 21 kg (46.3 lb)
Counterweight 20kg (44.1lb) х4
ENGINE Model S4QS S4QL S4QT
Type 4-stroke, vertical, water-cooled, 4-cylinder
Diameter X stroke 88 x 95 mm (3.46 x 3.74 in) 88 x 103 mm (3.46 x 4.05 in)
Volume 2311 cm 3(141.03 in 3 ) 2505 cm 3 (152.86 in 3 )
Nominal revolutions 2600 min -1
Maximum speed 2750 min -1
Engine power 41 hp 50 hp 60 hp
TRANSMISSION Type Mechanical 16×16 with traction gears (optional) / HST
Main connector Dry one disc, only for mechanical transmission
Back and forth Synchronized mechanical transmission / HST pedals
Differential Lock Mechanical type
BOM Type Independent type
Number of speeds 3 gears
PTO / Engine
1 speed: 540 min -1 / 2409 min -1
2 speed: 750 min -1 / 2375 min -1
3 speed: 1000 min -1 / 2381 min -1
WATER SYSTEM 3 points Category 1
Pump Tooth driven by the engine
Nominal flow rate 31.2 l / min (8.2 gal / min)
System pressure 16.7 MPa (2422 psi)
Load-lifting At the end of the lower shoulders
1209 kgf
(2665 lbf)
618 mm behind the dots 1022 kgf
(2253 lbf)
STANDARD AGRICULTURAL TIRES Front 9.5-16 (4 PR)
Rear 13,6-24 (6 PR)

I-Series

Описание

Изключително компактен трактор, с висока мощност и функции за лесно изпълнение на тежки задачи. По-конкретно, моделът, който представяме, е 60 к.с. 4×4. Компактният му дизайн е оптимален за работа в оранжерии, овощни градини, лозя, градинарство, комунални услуги, както и в любителски, малки и средни ферми.

Моделът се предлага без кабина. Предлага се и вариант с челен товарач, който е наличен и за българския пазар, подходящ за животновъдни ферми. Двигателят и компактният дизайн позволяват на трактора да изпълнява тежки натоварвания и в същото време да минава през малки помещения във фермите.

Размерите на трактора са 3.30 m дължина и 1.20 m ширина. Височината до горната част на защитната яка, която има възможност да се сгъва, е 2.2 m. Теглото му е 1390 kg. Фабричният трактор се предлага с 2 тежести с възможност за добавяне, ако е необходимо.

Двигател

Двигателят, използван от трактора, е Мицубиши S4L2 дизел – 4-цилиндров, индиректно впръскване и водно охлаждане, 1758 cc, с мощност 36 к.с. при 2600 оборота/мин. Изключително ниските нива на шум под 81 dB позволяват на оператора да работи при комфортни условия. Двигателят има одобрение Tier4 и отговаря на най-новите изисквания за емисии. Двигателите на Мицубиши се характеризират с изключително нисък разход на гориво.

Предаване и управление

Моделът, който предлагаме за българския пазар, е оборудван със синхронизирана скоростна кутия. Скоростите на основния модел са 12 предни и 12 задни. Конекторът е мултидисково масло.
Моделът е оборудван с хидростатично управление.

Дизайнерите на модела са постигнали допълнителен ъгъл на завъртане, което от своя страна намалява радиуса, осигурявайки по-добра работа, особено в по-тесни пространства. Предната ос на трактора е водоустойчива и неръждаема.

Хидравлична система и ВОМ

Пантиращата система е 1 категория, триточкова, с товароподемност 820 kg, с хидравлично управление и контрол на позицията. В завода тракторът разполага и с 2 двойки хидравлични клапани за различни търговски приложения и инвентар.

ВОМ валът на трактора е независим, с мокър съединител, и се характеризира с 3 степени от 540, 750 и 1000 оборота в минута. Управлява се с бутон от оператора.

U-Series

Описание

Тракторите от тази серия са представители на по-висшите универсални трактори. Характеризират се с изключителната си сила, маневреност, практичност и лекота на използване. Универсалните трактори от тази серия имат мощност от 43 до 60 к.с., предлагайки модели както с кабина, така и със защитна ролка. Представителят на U серията, който се съхранява на склад, е U50.

Земеделските производители могат да избират между наличните модели с или без кабина.

Всеки LS трактор от тази серия, независимо дали с челен товарач или не, е оборудван с джойстик за управление.

Двигател

Двигателят е Мицубиши с обем 2500 cc, с индиректно впръскване. Охлаждането е водно, а мощността – 50 к.с. при 2600 оборота/мин.

Изключително ниските нива на шум, под 81 dB, и ниските нива на вибрация позволяват на трактора да работи удобно и при продължително натоварване. Двигателят отговаря на най-високите екологични стандарти и е изключително икономичен.

Резервоарът за гориво в този модел е 60 литра, което осигурява по-дълга работа в полето с еднократно напълване.

Предаване и управление

Този трактор е оборудван със скоростна кутия със синхронизирано превключване. Скоростите на основния модел са 16 предни и 16 задни. Като опция, тракторът може да бъде поръчан и с крийпър, където предните скорости са 32. Крийпър се използва за приложения, които изискват изключително ниска скорост.

Куплунгът в тази серия трактори е многодисков, в маслена баня. Обръщането на трактора е изключително лесно за управление с малък лост отляво на волана.
Тракторът има и хидростатично управление, а воланът може да се регулира на височина.

Хидравлична система и ВОМ

Хидравличната система в този модел има 2 независими хидравлични помпи, които осигуряват безпроблемно закрепване и работа с повече енергийно-ефективно оборудване.

Капацитетът на помпите е 56 L/min, от които 37.5 L са за системата за окачване, а останалите – за хидравличното управление.

Монтираната система е триточкова с товароподемност 1850 kg. Контролира се хидравлично и контролира положението на кабината на трактора. В завода тракторът разполага и с 2 двойка хидравлични клапани за различни търговски приложения и инвентар.

Паразитният вал на трактора е независим, с мокър съединител, и се характеризира с 3 степени от 540, 750 и 1000 оборота в минута. Контролира се чрез бутон в кабината.

Спецификации:

U50 CAB ROPS U60 CAB U60 ROPS
Weight without ballast / liquids 2200 kg 1995 kg 2370 kg 2165 kg
Engine S4Q S4Q S4QT S4QT
Type of engine 4 stroke, inline, water cooled, 4 cylinders, 2505 cm 3
Diameter X stroke 88 x 103 mm (3.46 x 4.05 in)
Nominal revolutions 2600 min -1
Maximum speed 2750 min -1
Engine power 50 hp 60 hp
Clutch
(BASIC / POM)
Single dry / multidisc oil bath
Transmission „Synchro-Shuttle“ type with reverse – 16×16 speeds
BOM Independent type, 3 speed
Hinged system 3-point, Category 2, Load capacity – 1850 kg.
Tires Front 11,2-20 (8 PR)
Tires Rear 14,9-28 (8 PR)

RX-Series

Описание

LS XR е компактен лозарски трактор от ново поколение. Този трактор има напълно обновен дизайн и по-мощен двигател, като в същото време е по-икономичен и отговаря на екологичните стандарти.

Тракторите от тази серия се характеризират с компактни размери, патентоспособност и отлична маневреност. Новият стилен хромиран дизайн на маската придава на трактора много приятен и съвременен вид.

Контролният панел под дръжките осигурява удобен и лесен начин за преминаване към основните функции.

Двигател

Тракторите от серията XR са оборудвани с 4-цилиндров двигател на Мицубиши с индиректно впръскване и номинална мощност от 45 и 50 к.с. при 2600 оборота/мин. Двигателите отговарят на европейските изисквания за шум и емисии.

Предаване и управление

Базовият модел се предлага със синхронизирана Synchro-Shuttle (синхро-сувалка) скоростна кутия с 4 скорости и 4 обхвата. Освен това е включена и функцията крийпър. По желание на клиента можем да поръчаме този модел с HST кутия.

Хидравлична система и ВОМ

Свържете се с нас за повече информация.

PLUS-Series

Описание

Серията PLUS на LS е проектирана да внесе повече лукс, мощност и иновации в разнообразието от модели. Характеризира се с изключителното си здравословните условия, лукс, практичност и комфорт.

Серията трактори PLUS включва модели от 70 до 100 к.с., с модификации на кабината или ролката.

По-конкретно, моделът, който произвеждаме, е 100 к.с. и задвижване 4X4.
Тракторът е оптимизиран за работа както в средни и големи стопанства, така и в животновъдни ферми.

Този модел е наличен само с кабина, а вариантът със защитна ролка е наличен в моделите от тази серия с мощност 70 и 80 к.с.

Всеки LS трактор от тази серия, независимо дали с челен товарач или не, е оборудван с джойстик за управление.

Модерният дизайн предлага много добра видимост за оператора. Към фаровете са добавени още две задни светлини за по-добър контрол през нощта.

Конструкцията на трактора е не само в съответствие с настоящите тенденции, но е и иновативна и практична. Дължината на трактора е 3.99 m, а ширината – 1.97 m. Височината му е 2.62 m, а масата – 3056 kg.

Фабричният трактор се предлага с 4 тежести с възможност за добавяне, ако е необходимо. Важно е да се отбележи, че моделът има висок клирънс, което позволява защита на културите и осигурява по-висока производителност, особено при работа на мокър терен.

Двигател

Двигателят на този трактор е лесно достъпен, като отварянето на предния капак е изключително лесно и става с едно докосване. Той е 4-цилиндров, дизелов, IVECO NEF, с водно охлаждан турбо-интеркулер. Обемът му е 3200 сс, а мощността – 100 к.с. при 2600 оборота/мин.

Изключително ниските нива на шум, под 81 dB, и ниските нива на вибрация позволяват на трактора да работи удобно и при продължително натоварване. Двигателят отговаря на най-високите екологични стандарти и е изключително икономичен.

Резервоарът за гориво в този модел е 100 литра, което осигурява по-дълга работа в полето с еднократно напълване.

Предаване и управление

Този трактор е оборудван с Power Shuttle скоростна кутия. Скоростите на основния модел са 20 предни и 20 задни.

Като опция, тракторът може да бъде поръчан и с крийпър, където предните скорости са 40. Кранът се използва за приложения, които изискват изключително ниска скорост.

Куплунгът в тази серия трактори е многодисков, в маслена баня. Обръщането на трактора е изключително лесно за управление с малък лост отляво на волана.

Моделът е оборудван с хидростатично управление. Воланът е ергономично проектиран, с допълнителна функция за вертикално регулиране, в зависимост от предпочитанията на оператора.

Създателите на модела са постигнали допълнителен ъгъл на завъртане от 55 градуса, което от своя страна намалява радиуса до 3.25 m, като осигурява по-добра маневреност, особено в по-тесни пространства и ферми.
Също така е важно да се отбележи, че при този трактор предният мост е водоустойчив и неръждаем.

Model designers have achieved an extra angle of turn of 55 degrees, which in turn reduces the radius to 3.25 m, giving better maneuverability, especially in narrower spaces and farms.
It is also important for this tractor to note that the front bridge is waterproof and rustproof.

Хидравлична система и ВОМ

Хидравличната система в този модел има 2 независими хидравлични помпи, които осигуряват безпроблемно закрепване и работа с повече енергийно-ефективно оборудване.

Капацитетът на помпите е 78.3 L/min, от които 55.6 L са за системата за окачване, а останалите – за хидравличното управление.

Монтираната система е триточкова с товароподемност 2806 kg. Контролира се хидравлично и контролира положението на кабината на трактора. В завода тракторът разполага и с 3 двойки хидравлични клапани за различни търговски приложения и инвентар.

Паразитният вал на трактора е независим, с мокър съединител, и се характеризира с 3 степени от 540, 750 и 1000 оборота в минута. Контролира се чрез бутон в кабината.

Шарнираната система се контролира по електронен път, чрез кабина, и има опция за автоматично изравняване на инвентара на неравен терен.

XU-Series

Спецификация

Category XU6158 
CABIN
XU6158 
ROPS
XU6163 
CABIN
XU6163 
ROPS
XU6168 
CABIN
XU6168 
ROPS
Dimensions 
& Weight
Total length (mm) 3520
Total width with tires (mm) 1778
Wheelbase (mm) 2040
Total height (mm) 2555 2616 2555 2616 2555 2616
Weight without ballast and liquids (kg) 2323 2120 2323 2120 2323 2120
Tires Front 11.2-20 11.2-20 11.2-20 11.2-20 11.2-20 11.2-20
Rear 14.9-30 14.9-30 14.9-30 14.9-30 14.9-30 14.9-30
PTO Type Independent
Speed ​​(rpm) 540/750/1000
Hydraulics Control system Position / Draft
Hydraulic Pins 4 (front), 4 (rear)
Engine Engine hp (kW) 58 (43.3) 63 (47) 68 (50.7)
Speed ​​(rpm) 2500
Transmission Transmission type Synchro Shuttle
Number of speeds 16Fx16R
Forward speed (Km / h) 1.2 ~ 30

LOW PROFILE-Series

Спецификация

Category R41 LP R50 LP R60 LP
Dimensions
& Weight
Total length (mm) 3193
Total width with tires (mm) 1582 1611 1611
Wheelbase (mm) 1758 1758 1758
Total height (mm) 2005 2005 2005
Weight without ballast and liquids (kg) 1613 1660 1660
Tires Front 9.5-16 9.5-16 9.5-16
Rear 12.4-24 13.6-24 13.6-24
PTO Type Independent / GSP
Speed ​​(rpm) 540/750/1000
Hydraulics Control system Position / Draft
Hydraulic Pins 4 (front), 2/4/6 (rear)
Engine Engine hp 43 48 57
Speed ​​(rpm) 2600 2600 2600
Transmission Transmission type Synchro shuttle / HST Synchro shuttle
Number of speeds 32Fx16R (Synchro Shuttle) 32Fx16R
Forward speed (Km / h) 0.16 ~ 25.3 0.17 ~ 26.2 0.17 ~ 26.2

ПРИСТАВКИ

Има много приставки, които са специално проектирани за трактори LS, за да осигурят превъзходна производителност и стойност.

Моля, свържете се с нас за повече информация.