Създадено през 1977 г. като дружество за продажба и поправка на земеделска техника, но, в резултат на подобренията и като отговор на нуждите на пазара по това време, започва да произвежда първите КОМПРЕСОРИ ЗА ПОДРЯЗВАНЕ И ХИДРАВЛИЧНИ ПОВДИГАЧИ, както и други продукти, свързани с работата в овощни градини и лозя.

В момента дружеството разполага с широк спектър от машини, за да задоволи изискванията в сектора, както и големи съвременни съоръжения, за да осигури качествено обслужване при производството, продажбите и следпродажбеното обслужване на нашите клиенти.

ПРОДУКТИ

ПНЕВМАТИЧНИ КОМПРЕСОРИ

ALPHA

Компресорите за подрязване от серията ALPHA, свързани с триточковата връзка и задвижвани от ВОМ, представляват нашата производствена база, широка гама от модели, предназначени да осигурят пълна производителност както на малкия потребител, така и на най-взискателните професионалисти, с възможност за работа с всички аксесоари (пневматични ножици, маслинови шейкъри, пневматични триони и др.).

MAGNUM

Компресорът е свързан с триточковата връзка с голям котел и мощен двуакумулаторен компресор с висок поток. Конструкцията на котела с най-близката точка на теглича на трактора позволява използването на този тип машина с ниска мощност. Тя има акумулатор за котела, който позволява на оператора да работи с трактора неподвижно в продължение на няколко часа, като в резултат на това се постига икономия на гориво и се избягва шумът и замърсяването на околната среда.

ZAFIR

Най-забележителната характеристика на тази серия е голяма гъвкавост. Тя може да се използва с всеки тип трактор. Стандартното оборудване на ZAFIR влючва горни лостов за носене и мощен високодебитен комппресор.

GREENLINE

Компресорите от серията GREENLINE имат независим двигател на бензин и дизел, с пълна автономност, без трактор. Тази гама е представена с различни типове двигатели и компресори. При стръмни участъци или трудни за използване самоходни модели, те осигуряват достъп до всяка област с минимални усилия. По желание, машината може да бъде оборудвана с автоматично дроселно устройство за автоматично регулиране на газта, като по този начин се намалява разходът на гориво и се увеличава животът на двигателя.

АКСЕСОАРИ ЗА КОМПРЕСОРИ

Това е само пример за аксесоарите, които можем да доставим

КОСАЧКИ

SLF Mower

Ниската машина с гладка повърхност позволява косене дори и при малки насаждения с нисковисящи плодове. Косачката е лесна за управление, с отлично поведение по време на работа – дори в краищата на площите с овощни насаждения. Това е една добра инвестиция заради дългия си жизнен цикъл и лесна поддръжка.

SL Mower

Косачката SL е здрава, компактна и с ниска конструкция. Идеална за млади насаждения с нисковисящи плодове. Новият прецизен контрол позволява точно и нежно докосване до ствола на дървото, който не може да бъде повреден благодарение на гумената облицовка на люлеещия се диск. Въртящото рамо се позиционира хидравлично или електрически от трактора с помощта на контролер или електрически превключвател.

BV2 Mower

Косачката BV2 е резултат на над 35 години работа. С непрекъснатото оптимизиране на технологиите, качеството на изследванията, както и текущите изпитания, косачката се превърна в здрав, мощен и многофункционален инструмент за всички видове насаждения. Работната ширина се регулира непрекъснато и хидравлично чрез две стоманени тръби и съединители от синтерован бронз. Три големи стоманени скоростни кутии, здрав и устойчив стоманен корпус, два ротора с противоположно въртящи се остриета с четири гъвкаво монтирани остриета за косене осигуряват трайно и чисто рязане – дори при висока скорост. Дори на стръмни склонове и на неравни терени, BV2 може да посрещне всяко предизвикателство. Комбинираният работен процес на косене и внасяне на хербицид в същото време е друга функция, спестяваща време и усилия.

GL4 Mower

Топ продукт, благодарение на десетилетия ноу-хау и дългогодишен опит в строителството. Тази косачка е здрава, компактна и с гладка повърхност. Благодарение на непрекъснатото хидравлично регулиране на работната ширина и защитата от сблъсък, тази косачка може да се използва при пътеки с различна ширина. Плъзгащите се пластини на люлеещите се рамена и опорните колела също осигуряват оптимизирано регулиране при неравна повърхност. Два прецизни сензора с хидравличен прецизен контрол позволяват нежно и точно косене около стеблото – без използването на хербициди. Оптимизиран преглед по време на работа благодарение на предния монтаж на уреда.

GL4W Mower

Косачката GL4W/45/60 е проектирана с две люлеещи се рамена. Благодарение на движението си на въртене от поне 10 cm, те могат да се приспособят към всякакви неравности на повърхността. Въртящите се дискове са оборудвани с гумени предпазители, които косят тревата в близост до лозата, без да я повредят. Това е възможно и благодарение на ръцете, които са оборудвани с пружинна система за връщане и се прибират веднага щом докоснат препятствие. Благодарение на междинните дискове на косачката GL4 Fischer, можем значително да намалим употребата на химически вещества. Като опция, всички косачки Fisher могат да бъдат оборудвани с предно закрепване или дори с реверсивно устройство, което значително увеличава видимостта по време на косене.

ХЕРБИЦИДНИ РАМКИ

Manuals

Ръчни хербицидни прътове с регулиране на работната ширина и наклон на защитното покритие. Защитно покритие с пружинен шок. Капкови пръскачки + една насочваща Пластмасов защитен капак.

 

PROTEK M ръчно обработване на лозя

Прът за третиране с хербицид с цялостна защитна система чрез завеси и найлон. С тази система може да се работи дори и при умерен вятър. Регулируема ширина и височина на пръта, и капаци с предпазна шокова пружина. Защитните покрития се сгъват вертикално на 90°. H054 прът за цялостно третиране 1’80-2’50 метра. H055 прът за цялостно третиране 2’40-3’20 метра.

Hydraulic vineyards bar PROTEK HD

H135 Хербициден прът за цялостно третиране, ръчно отваряне и хидравлично регулиране на височината. Състои се от хидравлични маркучи и маркучи за течности. Небходими: 1 двоен хидравличен хербициден H139 прът за общо обработване. Независимо хидравлично регулиране на ширина. Хидравлично регулиране на височина. Вкл. Хидравлични маркучи, + маркучи за течност, + 3 контролни регулатора. Необходими: 1 двоен хидравличен прът.

Хидравличен прът за лозя BHV/BHRV

Двустранни хербицидни прътове с 3 или 5 бутала, адаптирани за лозя. Моделите 3P-2L имат хидравлично разширение, прибиране и регулиране на височината. Моделите 5P-2L направиха същите движения в допълнение към регулирането на наклона на хидравличните защитни покрития. Моделите BHRV са оборудвани с ролков повдигач. Допълнително могат да бъдат монтирани защитни покрития с различни размери, системи против дрейф, както и електрически контролери.

Hydraulic BH/BHR

Хидравличен BH/BHR 2P 1L

Хербициден прът на вътрешния ред, странично покрит от едната страна. Хидравлично разширение и прибиране, както и хидравлично регулиране на височината. Прътът е с ръчно управление на хидравликата и 60 cm защитно покритие. Моделът BHR е оборудван с ролков повдигач. Допълнително могат да бъдат монтирани защитни покрития с различни размери, системи против дрейф, както и електрически контролери.

Хидравличен BH/BHR 3P 1L

Хербициден прът на вътрешния ред, странично покрит от едната страна. Хидравлично разширение и прибиране, хидравлично регулиране на височината и хидравлично регулиране на наклона на защитното покритие. Прътът е с ръчно управление на хидравликата и 60 cm защитно покритие. Моделът BHR е оборудван с ролков повдигач. Допълнително могат да бъдат монтирани защитни покрития с различни размери, системи против дрейф, метачка за остатъците от подрязването, диск за косене, както и електрически контролери.

Хидравличен BH/BHR 3P 2L

Хербициден прът на вътрешния ред, странично покрит от двете страни. Хидравлично разширение и прибиране, хидравлично регулиране на височината. Прътът е с ръчно управление на хидравликата и две стандартни 60 cm защитни покрития. Моделът BHR е оборудван с ролков повдигач. Допълнително могат да бъдат монтирани защитни покрития с различни размери, системи против дрейф, както и електрически контролери.

Хидравличен BH/BHR 5P 2L

Хербициден прът на вътрешния ред, странично покрит от двете страни. Хидравлично разширение и прибиране, хидравлично регулиране на височината и хидравлично регулиране на наклона на защитното покритие. Прътът е с ръчно управление на хидравликата и две стандартни 60 cm защитни покрития. Моделът BHR е оборудван с ролков повдигач. Допълнително могат да бъдат монтирани защитни покрития с различни размери, системи против дрейф, метачка за остатъците от подрязването, диск за косене, както и електрически контролери. ** Специалните модели за маслинови насаждения могат да пробват различни рамки от 5’30 до 8’30 mt., подсилени шасита и защитни покрития от 1 m.

Хидравлични до 7 MTS BH / BHR

Хербициден прът от вътрешния ред, покрит от едната или двете страни с 2, 3 или 5 цилиндъра, в зависимост от модела. Хидравлично разширение и прибиране, хидравлично регулиране на височината и хидравлично регулиране на наклона на защитното покритие, в зависимост от модела. Подсилено шаси, за да се пръска до 7 mts. Прътът е с ръчно управление на хидравликата и 60 cm защитни покрития. Моделите BHR са оборудвани с ролков повдигач. Допълнително могат да бъдат монтирани защитни покрития с различни размери и системи против дрейф.

РАБОТА В РЕДА

ROTATING HARROW DOUBLE

Машина с въртяща се в реда брана. Адаптирана за работа на камениста почва. Мека сензорна сонда, за да не повреди дървото, върху което работите. Два вида машини – от едната и от двете страни. Различни ширини на ротационна брана. Централна хидравлика, вградена в машината.

HEAD MINI SHEDDER

Шредер, снабден с мини-шредер за работа вътре в реда. Идеална машина за рязане на трева, плевели и остатъци от подрязването около дървета, без да се увреждат стволовете им. Висока работна скорост. Сензорна сонда с регулируема интензивност за млади растения. Централна хидравлика, вградена в машината.

INTER ROW ROTOVATOR

МОТОФРЕЗИ, ПОДХОДЯЩИ ЗА РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ ОТ 3’50 TO 6’50 M. Основна машина: Хидравличен държач за мотика с насочване (2 куплунга за течности), хидравлично странично движение (2 куплунга за течности), предаване чрез кардан, заключващ вентил, механичен повдигач с двойна опора, лост за стоманена тел за аварийно ръчно изземване. Употреба: почистване на плевелите около стволовете на дърветата или около растенията.